Soms is een kritische blik van buiten waardevol. Zijn we nog bij de tijd? Kunnen zaken slimmer worden ingekocht? Halen we het optimale uit onze licenties, zoals Microsoft 365? Is onze beveiliging goed geregeld? Greenmont denkt mee en geeft advies, zodat u meer uit uw ICT haalt.

Met zoveel innovaties en mogelijkheden is het lastig om een goede keuze te maken als u geen ervaren ICT’er bent. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar op, de een nog slimmer dan de ander. Het is onnodig om uitgebreide software of hardware in te kopen als u slechts een deel gebruikt. Dankzij onze jarenlange ervaring voor het mkb in de non-profit en profitsector hebben we veel kennis opgedaan. We kunnen u een onafhankelijke second opinion geven en begeleiden in het nemen van besluiten.

Met ons ICT-advies krijgt u:

  • een sparringpartner met >25 jaar ICT-ervaring voor het mkb en zzp’ers;
  • een helder advies zonder verplichtingen;
  • uitgebreide kennis van diverse aanbieders zoals Microsoft, Adobe, Dell, HP, Fortinet, Azure, SPAM-titan en Barracuda.

In onze adviezen houden we sterk rekening met gebruiksvriendelijkheid en budget. Een oplossing werkt pas als u en uw collega’s met behulp van ICT beter, sneller of efficiënter kunnen werken.

Eén adviesgesprek is vaak al voldoende om concrete handreikingen te geven waarmee u verder kunt.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor wie?

Voor alle organisaties in het mkb die graag eens willen sparren over de huidige staat van hun ICT. Ook wanneer u een netwerkbeheerder in dienst heeft, of zelfs een ICT-afdeling. Wij werken met uw professionals samen. Of u bent zzp’er en vraagt zich af of u al die programma’s wel nodig heeft omdat u er toch maar een paar gebruikt? Ook dan kunnen we helpen met advies over de juiste pakketten en kosten.

We kunnen u ook helpen met:

Clouddiensten

Uw eigen private cloud

Microsoft Office 365

Overal veilig en snel (samen)werken

VoIP Oplossingen

Bellen via uw internetverbinding

Netwerk- en Systeembeheer

Wij monitoren uw netwerken- en systemen

ICT-servicedesk

Uw ICT-medewerker op afstand

ICT-beveiliging

Verzekerd van een veilige werkomgeving