Onze werkplek is tegenwoordig overal. Vanaf ieder apparaat loggen we in op het bedrijfsnetwerk. Het maakt organisaties flexibeler, maar ook kwetsbaarder voor cybercriminaliteit. ICT-beveiliging wordt steeds complexer en verdient gedegen aandacht. Wij werken met gecertificeerde partners en beveiligen uw infrastructuur met de modernste oplossingen. Volgens een vaste methodiek die we doorlopend bijstellen.

We zien in de praktijk dat het nog te vaak schort aan een goede basis. Is uw netwerk bijvoorbeeld onderverdeeld in verschillende toegangsniveaus (segmentering)? Heeft u een next generation firewall en antivirusbescherming? En wordt uw e-mail automatisch gescand op ‘phishing e-mail’ en ‘CEO-scamming’?

We beginnen bij het begin met een goed uitgerust beveiligingspakket waarmee u de belangrijkste risico’s beperkt. Daarnaast kijken welk aanvullende maatregelen nodig zijn voor uw organisatie.

De voordelen van ICT-beveiliging door Greenmont:

  • Een gestandaardiseerd beveiligingspakket met een state of the art firewall, second generation antivirus- en malwarebescherming, multi-factorauthenticatie en beveiligingsfilter van uw e-mail
  • Inzicht in de kosten met een vaste prijs per gebruiker per maand
  • 24/7 monitoring van uw IT-systemen op verdachte en afwijkende activiteiten (anomalieën)
  • Daarnaast is maatwerk mogelijk, zoals een uitgebreide netwerkscan, pentest of een beveiliging-bewustwording training voor uw medewerkers.

Benieuwd of uw beveiliging beter kan?

Neem vrijblijvend contact op, we denken graag mee.

Netwerkbeveiligingsscan

Bij een netwerkbeveiligingsscan kijken we naar de beveiliging van uw interne systemen; de firewall, het draadloze netwerk, servers, werkstations, printers en overige netwerkapparaten. We controleren de automatische controle van de firewall, of wachtwoorden eenvoudig te achterhalen zijn en de verschillende rechten en permissies op systemen. Een netwerkscan geeft inzicht in de beveiligingsmaatregelen die er al zijn en waar nog verbetering mogelijk is.

Pentest

Een stapje verder dan een netwerkscan is een pentest. Hierbij kijkt een ethisch hacker of hij kan binnendringen in uw systemen en welke schade er vervolgens kan worden uitgericht. De uitslag van een pentest geeft een zeer gedetailleerd inzicht in de zwakke punten van uw IT-infrastructuur.  Het eindrapport geeft handvatten waarmee we het beveiligingsniveau preventief kunnen verbeteren.  Er zijn verschillende typen pentesten en van tevoren is het belangrijk om goed te definiëren wat u wilt onderzoeken. Greenmont adviseert u hierbij en begeleidt het onderzoek.

 

[/vc_column][/vc_row]

 

[/vc_column]

We kunnen u ook helpen met:

Clouddiensten

Uw eigen private cloud

Microsoft 365

Overal veilig en snel (samen)werken

VoIP-oplossingen

Bellen via uw internetverbinding

Netwerk- en systeembeheer

Wij monitoren uw netwerken- en systemen

ICT – Servicedesk

Altijd een IT’er aan de lijn, zonder keuzemenu

Advisering

Greenmont denkt mee en geeft advies